Максим Кідрук написав "жіночий-роман-з-точки-зору-чоловіка"

теґи: Максим Кідрук, книжкова презентація, укрсучліт

Максим Кідрук написав "жіночий-роман-з-точки-зору-чоловіка"

Письменник Максим Кідрук на Форумі видавців презентує нову книгу "Любов і піраньї".

"Кохання — це водночас і дар, і непосильний тягар", – каже автор, котрий настільки заплутався в любовних путах, що вирішив утекти від коханої до... піраній.

"Це історія про специфіку стосунків між діловою леді та безпритульним волоцюгою, про кохання, про видимість кохання і про його повну відсутність. Про те, як важко у наш час бути мандрівником, про те, що втеча попри розповсюджену думку є непоганим вирішенням проблем. Особливо тоді, коли тікаєш чортзна-куди на інший континент. А також про те, що допомагає мені краще сприймати всілякі життєві негаразди", – розповідає письменник.

"Любов і піраньї" — роман з подвійним happy end'ом, окремо для хлопчиків і для дівчаток. Він є продовженням мандрівної епопеї Максима Кідрука. Це суміш навіжених пригод, цікавих фактів та живого гумору з легкими вкрапленнями "жіночого-роману-написаного-з-точки-зору-чоловіка".

Книга створена на основі реальної історії не дуже вдалого кохання, що, втім, призвело до дуже вдалої мандрівки в непролазні нетрища Пантаналу — безлюдної та дикої країни ягуарів. У перерві між написанням книжок письменник купається з піраньями, бере участь у революційних діях в Єгипті, свариться з сирійськими поліцейськими, а також відстоює честь українок у Новій Зеландії.

У Києві презентація відбудеться 6 вересня в книгарні "Є", у Львові – 15-го.


Gazeta.ua