«Чорного ворона» зніматимуть Гофман на пару з Гібсоном? На черзі – фон Трієр?

теґи: Єжи Гофман, Василь Шкляр, Мел Гібсон, фільм "Чорний ворон"

18-й Форум Видавців у Львові. Автограф-сесія Василя ШкляраЕкс-президент України Віктор Ющенко вважає пріоритетом екранізацію фільму за романом «Чорний ворон», а тому пообіцявши автору «вийти» на режисера Мела Гібсона.
Про це під час творчого вечора у Львові розповів сам автор — письменник Василь Шкляр.

«Віктор Ющенко подзвонив до мене, покликав до себе, взяв аркуш паперу А4 і сказав: «Це мої головні проекти, які маю намір утілити в життя найближчим часом. Дивися, що там під номером один». Я дивлюсь, а там написано: «Екранізація роману «Чорний ворон», — сказав В.Шкляр.

Письменник також додав, що В.Ющенко розмовляв з Єжи Гофманом після того, як той прочитав роман.
«Віктор Ющенко також обіцяв мені, що вийде на Мела Гібсона, а я йому сказав, що це фантастика. Проте кіношники кажуть мені, що це реально, адже Гібсон знімав фільм «Хоробре серце» про Шотландію», — зазначив В.Шкляр.

Нагадаємо, що 4 березня В.Шкляр заявив, що не може прийняти присуджену йому премію, поки посаду міністра освіти і науки, молоді та спорту займає українофоб Дмитро Табачник. Пізніше в той же день з’явився указ президента Віктора Януковича про нагородження Шевченківськими преміями, в якому ім’я В. Шкляра було відсутнє.

 

news.dt.ua